Kiropraktor

Dit helbred

DIT helbred er DIT ansvar.

Du kan ødelægge det, eller du kan værne om det, og det sidste er hverken sværere eller mindre sjovt end det første.

MEN

kvaliteten af det liv, du kommer til at leve, er meget forskellig afhængig af, om du vælger det ene eller det andet.  

Grundlæggende skal du kun passe på én ting:

DIT IMMUNFORSVAR

Og det er i virkeligheden ret nemt.  Tænk på dit tarmsystem med dets tarmflora som en have.  Spis og drik kun de ting, som din krop kender, og som den fra starten er designet til at fordøje.  Det vil i første omgang sige:  vand, frugt og grønt.  Eller sagt på en anden måde: 

-Få tilstrækkeligt mange af de rigtige næringsstoffer.  Kosttilskud og vitaminer  (inklusiv solskin) er et ”must”, da vi ikke kan stole på, at de frugter og grønsager vi spiser indeholder tilstrækkeligt med glyco- og fytonæringsstoffer, vitaminer, mineraler og sporstoffer.  Disse ting – i de rigtige mængder- findes KUN i afgrøder, som er solmodnet og avlet på ikke udpinte jorde.

-Få tilstrækkelig med søvn – helst over 6 timer og ikke for meget over 8 (de to første timer skal helst ligge før midnat).

-Få tilstrækkelig med motion – 20 til 30 minutter med høj puls 3x ugentlig. 

Selv om nogle vil kalde disse tre punkter for en udfordring, vil det være overkommeligt for de fleste.

Og der er hjælp at hente, hvis det skulle knibe med at stå distancen alene:

Det er en rigtig god idé, at alliere sig med en ”samarbejdspartner” eller ”coach”, hvilket f.eks. kunne være din KIROPRAKTOR.

Kiropraktoren er bredt uddannet og kan gennem sin kliniske undersøgelse og samtale, ”screene” din helbredstilstand.

Hvis dit bevægeapparat er en del af dine helbredsproblemer, vil han være i stand til, på kompetent vis at lægge en plan for, hvordan degenerative forandringer efter skader bringes til at fungere optimalt, så din livskvalitet ikke påvirkes unødigt.

Endelig kan han med sin fysiologiske viden visitere dig videre til en anden form for behandling, hvis han finder problemer, som kan true dit helbred på anden vis.

Som sagt: du kan roligt forvente dig mere, når du konsulterer din KIROPRAKTOR